Известие

Collapse
No announcement yet.

пичове дайте съвет - алфата гори 18-20/100

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: я

Първоначално публикувано от elenkov
    Първоначално публикувано от hsr
    А как си засичате разхода ?
    Елементарно .. до горе с бензин/газ рестартираш километража .. след това калкулираш .. поне аз моя така го правех

поздрави
    Най сигурно е така. До горе рестарт на дневния километраж минаваш 100км и отново зареждаш до горе.

Разликата ти е разхода за тези 100км.
    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Re: я

Първоначално публикувано от The_Game
      Първоначално публикувано от elenkov
      Първоначално публикувано от hsr
      А как си засичате разхода ?
      Елементарно .. до горе с бензин/газ рестартираш километража .. след това калкулираш .. поне аз моя така го правех

поздрави
      Най сигурно е така. До горе рестарт на дневния километраж минаваш 100км и отново зареждаш до горе.

Разликата ти е разхода за тези 100км.

Аз знам,че така става номера Въпроса ми беше към тия дето им се бил вдигнал разхода как го правят,да не би да е от грешка в засичането
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

мерси за помощта оказа се не само сондата ами и свещи сега ще засека и ще кажа дали има разлика ( надявам се да има!)
        Алфа Ромео 155 1.8 8V T.Spark 92г.

Comment

Аз като карах 155 имах проблем със сондата,но не гореше осезаемо-демек градско си беше около 10.Просто придърпваше студена.
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Никой не споменава за течове
            щото имам рекорд - 134 км = 32л и сев удуших, но по селата никой не вдява от Алфа .Знам откъде е, но е адски горещо за пипане/ август/ и няма време за изстиване.
            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
            X